Våra tjänster

Checkat erbjuder en unik fullservice tjänst till ett fast pris utan bindningstid. Utöver våra moderna IT-lösningar får du en personlig ekonomikonsult och lönekonsult som brinner för att optimera er verksamhet för ökad lönsamhet och förståelse för er ekonomi och era löner. Hos oss får även små företag hjälp med budget och uppföljning.

Vi är övertygade om att du blir nöjd. Så övertygade att vi vågar erbjuda dig en fast månadskostnad utan startkostnad, bindningstid eller uppsägningstid. Välkommen att testa oss en månad!

Fördelarna med Checkat är många

Digital kvittohantering

Eftersom du fotar kvitton med mobilen slipper du posta över dina kvitton. Om du fotar underlaget direkt slipper du riskera att tappa bort något underlag och din resultatrapport håller sig uppdaterad.

Enklare system för betalningar

Efter att ni har godkänt en faktura för betalning sköter vi resten och inga fakturor glöms bort eftersom ni får automatiska påminnelser när en faktura ska godkännas. Vi sköter även era utbetalningar av löner, moms, skatter, utlägg, mm.

Fakturering

Du behöver endast skapa dina kundfakturor direkt i vårt system, vi ser sedan till att fakturorna skickas ut via mail eller post. Du slipper kontrollera vilka som har betalat samt har möjlighet att skicka eventuella påminnelser och inkassokrav om pengarna inte kommer in i tid.

Personlig support och rådgivning

Vi finns alltid här för dig och dina frågor. I det fasta priset ingår ett eller flera möten per år där vi går igenom din ekonomi och gör en budget för kommande år.

Rapportering

Förutom alla de vanliga rapporter, såsom resultat- och balansrapport, erbjuder vi kundanpassade rapporter och dashboards direkt i systemet.

Smidig lönehantering

Våra utbildade lönekonsulter hjälper er med allt kring lön, pension och rapportering. Vi hanterar många olika kollektivavtal och hjälper gärna till att sätta upp system för tidrapportering.

Vad säger våra kunder?

Varför Checkat?

Nedan har ni en jämförelse av de tjänster som skiljer Checkat från andra typer av svenska redovisningsbyråer och molnbaserade system.

Därför checkat
Klicka på bilden för att förstora
Varför checkat
Klicka på bilden för att förstora

Intresserad?

Vill du veta mer om våra tjänster? Tveka inte att kontakta oss så berättar vi mer!