Samarbetspartners

Några av våra kloka samarbetspartners som utvecklat smidiga och enkla system för dig som kund att arbeta mer effektiv genom och som vi gladeligen kan stå bakom och rekommendera.

Fortnox

Fortnox underlättar och effektiviserar det administrativa och erbjuder en lång rad smarta produkter och lösningar i sin företagsplattform. Från att hitta nya kunder, att få enklare betalt eller få snabb hjälp med finansiering om det skulle behövas. Där finns allt du behöver för att starta, driva och utveckla ditt företag – helt digitalt.

Pleo

Pleo tar hand om kvitton, egna utlägg och utgiftsrapporter. Pleo automatiserar, så att anställda får större frihet och ekonomiavdelningar mer kontroll. Med Pleos kort får du som företagare cashback när dina medarbetare betalar för något i jobbet samtidigt som företaget sparar tid genom mindre administration.

Accountec

Accountec erbjuder en webbaserad plattform, där vi enkelt kommer åt, och administrerar, alla system våra kunder arbetar i. På samma sätt kan du som företagare logga in och kommer åt alla dina system. Med byråportalen hanterar vi våra kunder snabbt och effektivt.

Millient

Millient utvecklar produkter och lösningar som syftar till att förenkla och effektivisera vardagliga verksamhetsprocesser åt företag och organisationer inom projekt- och tidsredovisning, projektplanering, resursplanering, närvarorapportering, bemanning och rekrytering. Programvarorna vänder sig primärt till konsult- och tjänsteföretag och till bemannings- och rekryteringsföretag.

Wolters Kluwer

Wolters Kluwer är en global leverantör av professionell information, mjukvarulösningar och tjänster för läkare, revisorer, advokater och skattespecialister inom sektorerna skatt, ekonomi, revision och juridik. Här får du expertinsikter, professionell information, programvarulösningar och tjänster inom hälsa, skatter och redovisning, ESG, ekonomi, efterlevnad och juridik.