Lönekonsult

Driven lönekonsult med eget kundansvar

Nu söker vi en engagerad lönekonsult som vill vara med på vår fortsatta resa med att digitalisera och effektivisera våra kunders bokföring och lönehantering. Hos oss på Checkat blir du aldrig en i mängden! Vi är en entreprenörsdriven redovisningsbyrå med hög växel på vår tillväxtresa vilket ger stora möjligheter att få vara med och påverka arbetet och utvecklingen.

Om kundföretaget

Checkat är en redovisningstjänst med ambition att täcka kundernas hela ekonomifunktion, allt från företagsstart till deklaration.

Med omsorgsfullt utvalda samarbetspartners förser de sina kunder med de vassaste digitala arbetsverktygen som täcker hela ekonomifunktionen. Checkat jobbar nära sina kunder och känner till deras verksamhet väl vilket ställer krav på lyhördhet och en vilja att lösa situationer och önskemål. Kunden får även en aktör att vända sig till, oavsett om det gäller ekonomiska frågor eller frågor gällande ekonomisystemet.

Dina arbetsuppgifter

Med din kunskap och ditt engagemang hjälper du Checkats kunder genom hela löneprocessen, från start till mål. Arbetsuppgifterna innebär främst att hantera lönerna för alla våra kunder varje månad med tillhörande semesterårsuppdatering, rapportering till Fora, Collectum och så vidare. Med ett proaktivt förhållningssätt och en god förståelse för kundernas verksamhet ger du stöd och rådgivning över såväl mail och telefon som genom fysiska och digitala möten. För rätt person finns goda möjligheter till utveckling och sätta upp processer för nya kunder.

Rollen i korthet:

Din profil och kvalifikationer

Som lönekonsult hos Checkat har du en omväxlande och självständig roll vilket kräver engagemang och initiativförmåga. En kommunikativ och social ådra passar väl in då du har mycket kontakt med det värdefullaste vi har, våra kunder.

Du som söker har goda kunskaper inom löneområdet och en god förmåga att sätta dig in i flera olika bolags verksamheter, vilket du med fördel förvärvat genom arbete på redovisningsbyrå. Vidare behöver du vara så pass trygg i din roll som lönekonsult att du kan ge råd och tips för att stötta dina kunder samt proaktivt hjälpa dem utveckla sina verksamheter och ge rätt svar till sina anställda.

Kontakt och info

Tillträde: Enligt överenskommelse
Omfattning: Deltid 50%
Lön: Fast månadslön
Placeringsort: Linköping

Skicka in ansökan via mail till Christoffer Olsson, VD: christoffer@checkat.se

Intervjuer sker löpande och vi tillsätter tjänsten så fort vi hittat rätt.

Välkommen med din ansökan!