Checkat AB

Redovisningsekonom med ambitioner

Nu söker vi en driven kvalificerad redovisningsekonom som vill vara med på Checkats fortsatta resa med att digitalisera och effektivisera sina kunders bokföring. Hos Checkat blir du aldrig en i mängden! Checkat är en entreprenörsdriven byrå med hög växel på sin tillväxtresa vilket öppnar upp för dig med ambitioner för en ledande roll.


Om kundföretaget

Checkat är en redovisningstjänst med ambition att täcka kundernas hela ekonomifunktion, allt från företagsstart till deklaration.

Med omsorgsfullt utvalda samarbetspartners förser de sina kunder med de vassaste digitala arbetsverktygen som täcker hela ekonomifunktionen. Checkat jobbar nära sina kunder och känner till deras verksamhet väl vilket ställer krav på lyhördhet och en vilja att lösa situationer och önskemål. Kunden får även en aktör att vända sig till, oavsett om det gäller ekonomiska frågor eller frågor gällande ekonomisystemet.


Dina arbetsuppgifter

Genom din kunskap och ditt engagemang hjälper du Checkats kunder att optimera sin verksamhet för ökad lönsamhet och förståelse för frågor som rör ekonomi. Med ett proaktivt förhållningsätt och en god förståelse för kundernas verksamhet ger du stöd och rådgivning, över såväl mail och telefon som genom fysiska möten. För rätt person finns goda möjligheter till utveckling, bland annat en ledande roll eller möjlighet att vara med och sätta upp processer för nya kunder.

Rollen i korthet:

  • Bokslut

  • Årsredovisningar

  • Deklarationer

  • Rådgivning


Din profil

Som redovisningsekonom hos Checkat har du en omväxlande och självständig roll vilket kräver engagemang och initiativförmåga. En kommunikativ ådra passar väl in då du via mejl, telefon eller fysiska möten har mycket kontakt med det värdefullaste Checkat har, sina kunder.

Du som söker har goda kunskaper inom redovisningsområdet och en god förmåga att sätta dig in i flera olika bolags verksamheter, vilket du med fördel förvärvat genom arbete på redovisningsbyrå. Vidare behöver du vara så pass trygg och senior i din roll som redovisningsekonom att du kan ge råd och tips för att stötta dina kunder och proaktivt hjälpa dem utveckla sina verksamheter.


Kontakt och info

Övriga krav: svenska flytande i tal och skrift
Tillträde: enlig överenskommelse
Placeringsort: Linköping

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Christoffer Olsson på 013-21 40 41.

Välkommen med din ansökan!