Checkat AB

Varför välja Checkat?

Checkat erbjuder en unik fullservice tjänst till ett fast pris utan bindningstid. Utöver våra moderna IT-lösningar får du en personlig ekonomikonsult som brinner för att optimera er verksamhet för ökad lönsamhet och förståelse för er ekonomi. Hos oss får även små företag hjälp med budget och uppföljning.

Nedan har ni en jämförelse av de tjänster som skiljer Checkat från andra typer av svenska redovisningsbyråer och molnbaserade system.

= Checkat
= Traditionell redovisningsbyrå
= Molnbaserad redovisningslösning
= IT-baserad redovisningsbyrå
Stämmer helt
Stämmer i vissa fall eller kostar extra
Väldigt osannolikt eller stämmer inte alls
Beskrivning
Scanning lev.fakturor
Attest lev.fakturor
Skicka betalning lev.fakturor
Skapa ny kundfaktura i systemet
Skicka iväg kundfakturan
Skicka betalningspåminnelse
Scanna kvitton
Månadsbokslut
Ekonomisystem
BI/Kundanpassade rapporter
Rådgivning
Budget

Kvitton

Eftersom du fotar kvitton med mobilen slipper du posta över dina kvitton. Om du fotar underlaget direkt slipper du riskera att tappa bort något underlag och din resultatrapport håller sig uppdaterad.


Leverantörsfakturor och betalningar

Du slipper sprätta kuvert samt logga in på internetbanken och manuellt betala dina fakturor. Vi optimerar flödet av era leverantörsfakturor med hjälp av fakturascanning. Ni behöver varken se, hantera eller arkivera dessa.

Efter att ni har godkänt en faktura för betalning sköter vi resten, inga fakturor glöms bort då ni automatiskt får information om när en ny faktura ska godkännas samt när det närmar sig förfallodatum. Vi sköter även om dina utbetalningar av löner, moms, arbetsgivaravgifter, skatter, preliminär F-skatt, utlägg av personal med mera.


Fakturering

Du behöver endast skapa dina kundfakturor direkt i vårt system, vi ser sedan till att fakturorna skickas ut via mail eller post. Du slipper kontrollera vilka som har betalat samt har möjlighet att skicka eventuella påminnelser och inkassokrav om pengarna inte kommer in i tid.


Rapportering

Förutom alla de vanliga rapporter, såsom resultat- och balansrapport, erbjuder vi kundanpassade rapporter och dashboard direkt i systemet.


Personlig support och rådgivning

Vi finns alltid här för dig och dina frågor. I det fasta priset ingår ett eller flera möten per år där vi går igenom din ekonomi och gör en budget för kommande år.


Fasta priser utan startkostnad, bindningstid eller uppsägningstid

Vi är övertygade om att du blir nöjd. Så övertygade att vi vågar erbjuda dig en fast månadskostnad utan startkostnad, bindningstid eller uppsägningstid. Välkommen att testa oss en månad!