Checkat AB

Våra kunder är nöjda kunder

Här kan ni läsa vad några av våra kunder säger om oss. Om du vill ha kontaktuppgifter till någon av våra referenser är du välkommen att kontakta oss.


Thomas Bengtsson (VD), AB Tage Lindblom

“Checkat har verkligen hjälpt oss att göra analysen av verksamheten snabbare, enklare och inte minst lite roligare. De har hjälpt oss att lyfta rätt information ur våra system och med hjälp av BI eller annat analysverktyg ge oss precis de analyser vi efterfrågar som beslutsstöd och för att följa verksamheten.

Tidigare tog vi fram liknande analyser själva med hjälp av Excel och många timmars arbete. Nu gör vi det med en knapptryckning och på någon sekund.”

www.tagelindblom.se


Dennis Bohm (VD/ägare), Ostspecialisten i Östergötland AB

“Jag startade mitt första företag 1991 och har alltsedan dess varit entreprenör med intressen i en mängd olika verksamheter. Ekonomifunktionerna har alltid skötts ”in house”, men sedan en tid tillbaka anlitar vi Checkat. Det som började som ett försöksprojekt har nu utvecklats till ett nära samarbete. Det vi verkligen uppskattat är deras analysinstrument som bl.a. hjälpt oss till en bättre insikt och framförallt att vi nu får fram just den info vi söker. Deras metoder för kvittohantering och fakturascanning har sparat oss väldigt mycket tid och det är något vi också är tacksamma för.

Man kan faktiskt säga att Checkat har gjort något komplicerat mycket enklare.”

www.ostspecialisten.se


Erik Karlsson (ägare), E.K kakel & klinker AB

“Checkat har på ett mycket proffsigt sätt varit till otroligt stor hjälp vid uppstarten av mitt företag. Både med ekonomi/bokföringsdelen och lite IT-lösningar. Rekommenderas starkt!”

www.ekkakel.se